De gezonde kookkeuken

Cursussen

Ons motto is “Gezond eten, start et lekker koken”.

Maar om een voedzame maaltijd ook lekker en vitaminerijk op tafel te krijgen is vaak wel het een en ander aan kennis voor nodig.

Deze kennis hebben wij!

En wat nog belangrijker is: deze kennis brengen we graag op anderen over! Wij begrijpen heel goed dat het moeilijk is om door de spreekwoordelijke “bomen het voedselbos” nog te zien!

Zoveel informatie, zoveel meningen, zoveel onderzoeken. Het is lastig om er achter te komen wat nu écht voedzaam is en wat niet.

Vroeger dacht ik goed bezig te zijn toen ik mijn kinderen appelsap gaf. Nu weten we dat de hoeveelheid suikers in het sap niet gezond is en ook dat het zuur niet echt goed is voor de jonge melktandjes.

 

Nooit over nagedacht, jij wel? Voor al deze vragen en om jouw probleem “wat moet ik nú weer koken vanavond?” op te lossen, organiseren wij onze KookCursussen.

Huur ons in!
En dat bedoelen we in de breedste zin van de keuken! Want we zijn gespecialiseerd om jullie zowel te voorzien van Gezonde Kookworkshops, lezingen en gezonde info markten op locaties.

 

Door onze unieke kennis en kookkunde voorzien wij onze deelnemers van inspirerende recepten en smaakvolle gerechten.

 

 

Over ons

Mischa de gezonde kookkeuken

Mischa

Door mijn deelname aan het programma Topchef, de 12 provicies bij RTL5 in 2011, kon ik begin 2012 mijn vaste baan opzeggen en starten als onderneemster…

Claudia

Sinds mijn 26e levensjaar ben ik zelfstandig onderneemster. Tijdens mijn werkzaamheden op het kindcentrum Sittard ben ik in contact gekomen met Mischa…

Claudia de gezonde kookkeuken

Vragen?

Winkelwagen