Over ons

Claudia Wetzels

Claudia de gezonde kookkeuken

Van mijn 26e Levensjaar ben ik zelfstandig onderneemster waarbij ik door mijn werkzaamheden op het kindcentrum sittard in contact ben gekomen met Mischa.

Ik geef iedere week kooklessen aan kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar met als doelstelling de jeugd op een zo jong mogelijk leeftijd laten leren en ervaren hoe belangrijk gezonde voeding is en met welke ingrediënten, vaak eenvoudig, een voedingsrijke maaltijd bereid kan worden.

 

Een passie voor koken heb ik altijd gehad en door de samenwerking met Mischa is dit verrijkt door ook gezond(er) en budget gestuurd te leren koken.

Deze samenwerking wordt wederzijds zo prettig ervaren dat we besloten hebben om onze krachten te bundelen en samen de Gezonde kookkeuken te starten.

 

Een bedrijf waarin we beide onze passie en energie kwijt kunnen.

Geschoold door Mischa in combinatie met mijn NLP-Opleiding en startend met de opleiding Health and Nutrition onder leiding van Femke van den Heuvel, maakt mij een uitermate geschikte kook-coach en verzorg ik samen met Mischa of zelfstandig workshops in het bereiden van gezond(ere) maaltijden waarbij plezier en het gebruik van duurzame producten een belangrijke voorwaarde is.

Wonend in Sittard, getrouwd en moeder van een fantastische dochterlief.

Door mijn deelname aan het programma Topchef, de 12 provincies bij RTL5 in 2011 kon ik begin 2012 mijn vaste baan opzeggen en starten als onderneemster.

Mijn eerste werkzaamheden bestonden uit het bereiden van gezonde afhaalmaaltijden voor de inwoners van Elsloo iets wat al snel werd uitgebreid met het geven van kookworkshops en het verzorgen van cateringopdrachten voor particulieren en bedrijven. Na een aantal jaren zocht ik culinaire verdieping en ben ik bij Femke van den Heuvel, Vlam in de Pan, Health and Nutrition gaan studeren in Haarlem.

 

Al tijdens deze opleiding kwam ik in contact met de opleiding Culinair Herborist en heb ik ook deze opleiding gevolgd en in 2021 afgerond. Ter aanvulling en verdieping op mijn vorige opleidingen ben ik momenteel gestart met de vervolgopleiding tot Fabulous Vegan Chef. Naast het geven van gezonde kookworkshops, organiseren van kruidenwandelingen en koken tijdens retraites geef ik ook met veel enthousiasme les op het Kind Centrum in Sittard.

 

Tijdens het werken op deze school heb ik Claudia leren kennen. En tijdens onze samenwerking op school en vriendschap was al snel het idee ontstaan om gezamenlijk een onderneming op te starten. Iets waar ik ontzettend blij mee ben na jarenlang “alleen” gewerkt te hebben.

Wonend in Elsloo, getrouwd en moeder van 2 al veel te grote zonen!

Mischa Hamers

Mischa de gezonde kookkeuken

Fotografie: La Sirel – Creatieve Fotografie & Design

 

Kitchen: bij lieve vriendinnen…dank Lene en Nicole voor het mogen “lenen”van jullie keuken,

Onze opdrachtgevers

Senioren koken met kleuters

Winkelwagen