Algemene voorwaarden

Kookworkshops en Kookcursussen:

Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn ontvangt de deelnemer ten alle tijden het betaalde bedrag retour. DGKK gebruikt ter afmelding altijd het opgegeven emailadres.


Annuleren van deelname aan kookworkshop of cursus:

Tot 14 dagen vóór de activiteit kan er kosteloos geannuleerd worden.

Tussen de 13 en 7 dagen: is het verschuldigd bedrag 50% van de totaalprijs.

Vanaf 7 dagen bedragen de kosten 100% van het betaalde bedrag. Het is wel mogelijk om een ander persoon in plaats van te laten deelnemen.


Kookactiviteiten (groepen en bedrijven):

Alle prijzen zijn exclusief 9 of 21% BTW.( tenzij anders aangegeven ) 


Reserveringen en betalingen:

Externe locatie: 10 personen is minimum. Maximum is onbeperkt: richtlijn is de hoeveelheid personen welke in de externe locatie mogen en kunnen deelnemen. Vanaf 15 personen nemen wij een extra personeelslid mee welke apart doorberekent wordt op de factuur.

Indien een groep een workshop wil reserveren onder het minimumaantal deelnemers is dat mogelijk maar wordt het minimumaantal in rekening gebracht.


Mocht de groep de workshop annuleren en de locatie rekent daarvoor onkosten dan worden deze 100% doorbelast.

Indien gasten bewust doch onbewust vernielingen aanbrengen of door ongepast gedrag materialen stukgaan worden deze doorbelast aan de klant welke de factuur betaald. De Gezonde Kookkeuken fungeert dan alleen als tussenpersoon in het kader van de AVG.

Het aantal deelnemers kan tot 7 werkdagen vóór de workshop veranderd worden. Daarna niet meer omdat wij de bestelling van de ingrediënten en de inhuur personeel al geregeld hebben.


Wij sturen u tijdig de factuur, welke uiterlijk één week voor de workshop voldaan moet zijn. Daarna zijn de annuleringskosten 100%.

Indien een groep meer dan 30 minuten na de afgesproken aanvangstijd nog niet compleet is en de start van de workshop vertraging oploopt (meer dan 45 minuten aan het eind) zal er een naheffing plaatsvinden voor de extra huurkosten kookstudio en/of personeel.


Lezingen overige opdrachten:

Prijzen zijn exclusief 21 of 9% BTW.
Indien u gebruikt maakt van ons bedienend personeel rekenen wij 21% BTW.

Wijzigingen in aantallen en voorwaarden altijd via mail en zijn pas bekrachtigd indien door ons beantwoord.

Wijzigingen en annuleringen kunnen tot 14 dagen voor de lezing en overige opdrachten doorgegeven worden. (note: indien omtrent de COVID pandemie binnen 14 dagen tot aan de activiteit zoals beschreven in de offerte nieuwe ontwikkelingen en richtlijnen vanuit het RIVM bekend zijn gemaakt zullen wij geen annuleringskosten doorrekenen: indien deze ontwikkelingen binnen 24 uur tot aan de in de offerte beschreven activiteit plaatsvinden en we hebben wel kosten gemaakt m.b.t. inkoop en ander reclame materiaal zal er overleg plaatsvinden met betrekking tot een tegemoetkoming van de gemaakte kosten).

Vanaf 14 dagen voor de lezing vragen wij 50% annuleringskosten uitgaande van de getekende offerte of goedkeuring welke wij via de mail ontvangen hebben.


Overige info:

In verband met de veiligheid vragen wij om:
Geen hoge hakken te dragen.
Dichte schoenen te dragen: ook bij warm weer raden wij slippers en open schoenen af! Liefst een lange broek te dragen.
Haren vast te binden.
Dikke ringen en of armbanden tijdelijk af te doen.


Adresgegevens:
Claudia Wetzels en Mischa Hamers
Brederodestraat 36 Elsloo
www.degezondekookkeuken.nl | info@degezondekookkeuken.nl KVK: 88263843

Winkelwagen