Koks op locatie

Huur ons in!

En dat bedoelen we in de breedste zin van de keuken!

Wij zijn gespecialiseerd om jullie zowel te voorzien van Gezonde Kookworkshops, lezingen alsook gezonde info markten op locaties.

Voor wie?

  • Voor jou, ja jij, die samen met een groep vrienden een gezellige avond wil koken.
  • Of tijdens een teambuildingsactiviteit waarbij culinair genieten en gezonde recepten centraal staat.
  • Clientèle van fitness scholen, sportcentra, afslank studio’s en andere sport en leefstijl studio’s. Biedt iets extra’s aan jouw klanten door ze (regelmatig) mee te nemen naar een kookworkshop.
  • Natuurwandelaars, wij geven jullie advies en laten jullie proeven hoe lekker eten in de natuur, uit de natuur kan zijn!
  • Organisatoren van Leefstijl activiteiten en gezondheidsmarkten.

Door onze unieke kennis en kookkunde voorzien wij jong en oud van inspirerende gerechten, laten we iedereen kennis maken met inspirerende recepten, altijd vanuit enthousiasme en plezier!

Wij horen het graag!

Maak een afspraak met ons, samen gaan we kijken naar jullie KookHulpVraag en maken we een passend voorstel.

 

Zowel Claudia als Mischa zijn al jarenlang ondernemers met een groot netwerk. Dat houdt in dat als jullie andere ondernemers zoeken qua uitbreiding van jullie activiteit wij jullie hierin kunnen voorzien van advies en het leggen van contacten. Wij doen dit graag!

Cornwall 2023

Afgelopen mei hebben wij in opdracht van het team van Mystieke Krachtreis een geweldige reis naar Cornwall mogen begeleiden. 15 vrouwen en één man hebben de gehele week mogen genieten van ons eten. Voedzaam, vegetarisch, licht en vegan stond op het programma. We hebben vooral veel met seizoen groenten gekookt en voor onderweg onze gasten verwend met een homemade mueslibar.

Het is op alle fronten een onvergetelijke reis geworden.

Nieuwsgierig? 

Neem dan een kijkje op www.mystiekekrachtreis.nl want de data voor 2024 zijn al bekend! En ja…. Ook wij gaan dan weer mee om de gasten te verwennen van heerlijk voedzame maaltijden en tussendoortjes.

Met ons koken op locatie?

Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op!

Winkelwagen